Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 18 anys i veí de Manresa acusat d'un robatori amb violència i intimidació d'un telèfon mòbil. La detenció es va fer el passat 29 de maig i l'acusat va passar a disposició judicial el passat 31 de maig. El jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Els fets dels quals se l'acusa van tenir lloc el passat 27 de maig quan cap a 2/4 de 9 del matí la víctima caminava pel carrer Mossèn Jacint Verdaguer de Manresa quan un desconegut se li va acostar i li va sostreure el telèfon mòbil que portava a la mà. El mateix dia els agents van lliurar el telèfon mòbil a la seva propietària.

Els Mossos d'Esquadra van localitzar el telèfon al domicili de l'acusat arran de la detenció d'un altre home, també de 18 anys i veí de Manresa, el mateix 27 de maig. En aquest domicili s'hi van localitzar cinc telèfons mòbils sostrets.

Relacionat amb aquest cas, el dia 28 de maig, els Mossos d'Esquadra ja van portar a terme la detenció d'un altre jove de nacionalitat marroquina, també de 18 anys, i veí de Manresa, tal i com va publicar Regió7 divendres passat. A aquest altre jove se l'acusa de dos delictes de robatori amb violència i intimidació també de telèfons mòbils. El primer robatori va tenir lloc el 22 de maig, al carrer Alcalde Armengou. A un menor, que acabava de sortir de l'institut, un desconegut se li va acostar per darrera, el va agafar pel braç i li va sostreure el mòbil. Quan un altre jove va intentar ajudar el menor, el lladre el va colpejar a la cara i va fugir corrent.

El segon robatori del qual s'acusa a aquest jove va tenir lloc la matinada del passat 26 de maig, també a Manresa. La víctima acabava de sortir de la discoteca amb una amiga i quan estava a la zona de les Bases de Manresa, un grup de joves es va creuar amb elles i un li va sostreure el mòbil que portava a la mà. La noia va sortir corrent darrera el lladre fins que el va interceptar però aquest li va clavar un cop a la cara, li va trencar el nas i va fugir. Aleshores el Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació que els va acabar portant fins al domicili on van localitzar els cinc telèfons sostrets.