Un jove de 28 anys veí de Sant Salvador de Guardiola ha estat denunciat com a presumpte autor d'un delicte de lesions a un manresà de 66 anys a qui hauria agredit a les portes de l'església de Sant Josep de Manresa, al barri del Poble Nou. Segons ha informat la Policia Local, els fets van tenir lloc aquest dimarts a 2/4 de 6 de la tarda.

L'home de 66 anys, que estava estava esperant a l'accés de la parròquia de Sant Josep, va intercanviar unes paraules amb el jove de Sant Salvador, que li demanava diners. Davant la negativa a donar-li diners, el jove va empènyer contra una paret l'home produint-li lesions, segons les mateixes fonts. La víctima va trucar la Policia Local de Manresa i una unitat que es va desplaçar fins al lloc dels fets va identificar el presumpte autor de l'agressió.

A conseqüència dels fets s'han obert diligències policials per un delicte de lesions lleus. La documentació tramitada, juntament amb els efectes ocupats, van ser remesos al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.