La Policia Local de Manresa va detenir la matinada d'ahir un conductor veí de Manresa de 43 anys que portava una arma prohibida al seu cotxe.

En concret, se li va localitzar una pistola detonadora, un carregador i diversos cartutxos sense detonar. En ser una arma curta molt similar a una de real, el reglament d'armes la cataloga com a prohibida i que només es pot portar en determinades activitats esportives o espectacles, i sempre amb la documentació pertinent. El conductor, segons la Policia Local, va reconèixer que l'arma era seva però no en va poder acreditar ni la procedència ni la documentació, i els agents el van detenir.

Segons les mateixes fonts, a tres quarts i cinc d'una de la matinada de dilluns, un vehicle patrulla circulava pel carrer Artés en sentit carretera de Vic, quan de sobte es va trobar un turisme Seat León que circulava en sentit oposat i travessant els quatre carrils de la carretera de Vic a gran velocitat.

El vehicle policial va fer un canvi de sentit, i va interceptar el vehicle infractor a la cruïlla amb el carrer Sallent, després que aquest últim fes una virolla i restés aturat a la intersecció.

En el turisme hi viatjaven dos ocupants, amb símptomes evidents d'estar sota la influència de begudes alcohòliques, i a més a més, el conductor presentava talls a les mans i diverses taques de sang a la samarreta, que segons la seva versió s'havia fet en tallar-se amb un got a casa seva.