L'operació tornada de la Segona Pasqua (ahir a Barcelona era dia festiu) va generar, ahir a la tarda, retencions d'aproximadament dos quilòmetres a la C-55, entre el barri dels Comtals de Manresa i el seu pas pel terme de Castellgalí, en direcció a Barcelona.

Aquestes retencions es van iniciar aproximadament a dos quarts de cinc de la tarda i es van allargar fins passades les 9 del vespre.

A la Catalunya Central un altre punt crític va ser l'A-2, a l'altura de Castellolí. En aquest punt l'avaria d'un vehicle va obligar a tallar un dels carrils de la via en sentit Barcelona durant part de la tarda i del vespre d'ahir.

D'altra banda, el Servei Català del Trànsit (SCT) va informar ahir al vespre que en el marc de l'operació Segona Pasqua, que es va iniciar divendres passat a les tres de la tarda amb l'operació sortida, i fins ahir a les vuit del vespre, quan encara hi havia vehicles que tornaven cap a l'àrea metropolitana de Barcelona, no s'havia produït cap accident mortal a la xarxa viària interurbana de Catalunya.