Al llarg de tota la jornada d'avui s'han registrat diversos accidents de trànsitL'accident més notori ha estat el que ha deixat dues dones ferides en estat greu al xocar contra un camió a la boca sud del Túnel del Cadí. Tot i això, almenys n'hi ha hagut cinc més amb quatre persones que han resultat ferides lleus.

A 3/4 de 9 del matí, a Balsareny, un cotxe ha sortit de la carretera quan circulava per la BP-4313, al quilòmetre 46, i anava en direcció al nucli urbà de Balsareny. El cotxe ha quedat mig bolcat, però el seu ocupant no ha resultat ferit, seogns fonts dels Bombers de la Generalitat.

A les 13.24 h, els Bombers han rebut l'avís d'un accident a Marganell, on també ha bolcat un vehicle. Ha estat a l'enllaç entre la BV-1123 i la C-55, segons les mateixes fonts. En aquest cas, la conductora del vehicle accidentat ha resultat ferida lleu i ha estat trasllada a l'hospital de Sant de Déu de Manresa. Els bombers, que hi han desplaçat una dotació, han rescatat la dona que hi havia a l'interior del vehicle i també han retirat el cotxe de la carretera.

També en un enllaç amb la C-55, en aquest cas el de l'antiga C-1410 al terme municipal de Cardona i a l'alçada del quilòmetre 60,2, un vehicle també ha sortit de la carretera, encara que en aquesta ocasió no hi ha hagut ferits. Hi ha treballat, durant aproximadament una mitja hora, una dotació dels bombers.

Al Solsonès, quan faltaven cinc minuts per tres quarts de dues, hi ha hagut un accident a Lladurs. Ha estat la carretera LV-4241, al punt quilomètric 4,5, on una furgoneta ha bolcat lateralment. Els efectius dels bombers han rescatat al seu conductor que ha estat traslladat fins a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. La víctima és un home de 53 anys d'edat i veí de Solsona

Al Baix Llobregat Nord, quan faltaven cinc minuts per la una del migdia, els serveis d'emergències han rebut l'avís que dos turismes havien xocat quan circulaven per la carretera B-120, a l'alçada del quilòmetre 11 i en direcció a Olesa de Montserrat. Com a conseqüència de l'impacte tres persones han resultat ferides de caràcter lleu i han estat traslladades a l'hospital de Sant Joan de Déu de Martorell. En aquest accident hi han treballat dues dotacions dels bombers.