Tres persones van resultar ferides de gravetat la nit de dimarts en un accident de trànsit a la C-55, al seu pas pel terme municipal d'Olesa de Montserrat. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, es va produir una col·lisió frontal entre dos turismes al quilòmetre quatre de la C-55 en direcció a Manresa.

Com a conseqüència del xoc, un dels dos vehicles va bolcar i el conductor va ser evacuat fins a l'Hospital de Bellvitge en estat molt greu.

Els altres dos ferits com a conseqüència del xoc, que viatjaven en l'altre turisme implicat en l'accident, van ser traslladats a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Martorell en estat greu.

Un total de tres dotacions de Bombers de la Generalitat, personal sanitari del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i agents dels Mossos d'Esquadra van treballar al lloc dels fets.

D'altra banda, ahir al migdia, també a la C-55, però a l'alçada de Castellbell i el Vilar, dues persones van resultar ferides lleus com a conseqüència d'un xoc entre tres vehicles.

Aquest accident es va produir quan passaven set minuts de les 12 del migdia, i els dos ferits van ser evacuats pel SEM a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.