Un jove de 21 anys d'edat i veí de Cervera, K. R. P., va morir ahir al matí en bolcar la furgoneta que conduïa a l'A-2, a l'alçada de Collbató. Com a conseqüència de l'accident, la passatgera davantera del mateix vehicle va resultar ferida de gravetat i va ser traslladada pels serveis d'urgències a l'hospital de Bellvitge, segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit (SCT).

L'accident va tenir lloc poc abans de 3/4 de 9 del matí quan per causes que encara s'estan investigant la furgoneta, que circulava en sentit Lleida, va bolcar. En concret va ser al punt quilomètric 575 de l'autovia A-2.

Arran de l'accident es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l'afectació viària, la via va estar tallada en sentit Lleida i es van fer desviaments pel lateral fins a tres quarts d'una, quan es va poder obrir un carril al trànsit.

El tall va originar cues de cinc quilòmetres, que arribaven fins a la sortida Nord d'Esparreguera. La situació a la via va quedar totalment normalitzada al voltant de les 2 del migdia.

La situació a l'A-2 encara es va complicar més quan també ahir al migdia un turisme i una furgoneta es van veure implicats en un altre accident, en aquest cas a l'alçada de Castellbisbal, amb un ferit que va ser traslladat en helicòpter a l'hospital de Bellvitge de Barcelona.

Amb l'accident d'ahir ja són quatre les víctimes mortals que hi ha hagut a l'autovia A-2 des de començament d'aquest any.

En l'anterior accident, el 15 de maig, també va morir el conductor d'una furgoneta. En aquest cas la víctima tenia 41 anys, era veí de Santa Perpètua de Mogoda.

Els altres dos accidents mortals en aquesta via a les comarques centrals van ser dues sortides de la calçada de motoristes, a l'Anoia. Un accident va tenir lloc el 23 d'abril passat al migdia, quan va morir un veí de Vilanova del Camí, a Castellolí, i l'anterior accident mortal va ser al Bruc, el 20 de març passat, quan faltaven 10 minuts per a les 7 del matí.