Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a Piera que tenia 1.466 plantes de marihuana a casa. L'home, de 60 anys, de nacionalitat espanyola i veí del mateix municipi, va ser arrestat dimecres 26 de juny i el jutge de guàrdia en va decretar, ahir, la llibertat amb càrrecs. Se l'acusa d'un delicte contra la salut pública, un de defraudació de fluid elèctric i un altre de tinença il·lícita d'armes.

La detenció és el resultat d'una investigació oberta a mitjan juny, després de tenir coneixement de la possible existència d'una plantació de marihuana en una casa de la urbanització Can Mas, a Piera. Els agents van comprovar que de l'interior de l'immoble sortia una forta olor de marihuana i que hi havia una connexió elèctrica fraudulenta.

Després de diferents indagacions, el 26 de juny els investigadors van fer una entrada i perquisició a la casa, on van trobar dues estances de grans dimensions destinades al cultiu de marihuana. En total es van localitzar 1.466 plantes i una complexa instal·lació amb focus, extractors, filtres i altres objectes que estaven destinats al cultiu interior. Per altra banda també es va localitzar una arma de foc, concretament un revòlver i la munició corrresponent.