La Policia Local de Manresa investiga uns pares de la capital del Bages que dissabte a la tarda van deixar dins d'un cotxe, a ple sol, un bebè de 8 mesos i el seu germà de 10 anys. Els dos menors estaven exposats a una temperatura exterior que s'apropava als 40 graus i no tenien aire condicionat. Tant l'home, de 41 anys , com la dona, de 30, se'ls podria imputar un delicte d'abandonament de menors.

Segons la policia manresana, cap a 2/4 de 6 de la tarda, la sala del 092 va rebre "nombroses" trucades de persones alertant que hi havia estacionat en l'aparcament d'un centre comercial de la zona dels Trullols un cotxe amb els dos nens a dins. Els agents, en arribar al lloc indicat, van treure els menors del vehicle i van entrevistar diversos testimonis que confirmaven que, com a mínim, els menors haurien estat exposats a ple sol més de 20 minuts.

Els policies van avisar els serveis mèdics que van traslladar el nadó a l'hospital de Sant Joan de Déu, moment quan relata el cos en un comunicat, "van aparèixer tranquil·lament els pares, amb diverses bosses de la compra". Els serveis mèdics van comprovar que, tot i la temperatura, l'estat dels menors era bo.

La Policia Local informa que ha passat un informe al departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Manresa, per tal que avaluïn la situació global dels dos menors.