Nou ensurt, avui diumenge, per dos incendis a les nostres comarques, a Sant Boi de Lluçanès i a Argençola, després del que dissabte a la tarda va encendre totes les alertes, a Rajadell.

Pel que fa al de Sant Boi de Lluçanès, es va donar per controlat la mateixa tarda i es troba en vies d'extinsió. Aquest matí, personal EPAF dels Bombers de la Generalitat estan acabant de repassar perímetre, que segons el Cos d'Agents Rurals és de 2,96 hectàrees (2,16Ha de vegetació agrícola i unes 0.8Ha de forestal). La causa de l'incendi va ser una màquina recol·lectora.

L'avís es va donar a les 5 de la tarda i 35 minuts i fins a la zona de l'incendi s'hi van traslladar 14 dotacions dels Bombers, dues de les quals aèries.

En el cas del d'Argençola, a la comarca de l'Anoia, l'avís es va donar a la 1 del migdia i 2 minuts. Es va originar en una pista forestal del nucli de Clariana. S'hi van desplaçar 14 dotacions dels Bombers, tres de les quals aèries. Va afectar 250 m2 i els Bombers el van donar per extingit pels volts d'un quart de 7 de la tarda.