La víctima del presumpte cas de delicte sexual de Manresa va explicar ahir durant la seva declaració davant del tribunal que jutja el cas que unes setmanes abans que tinguessin lloc els fets que va denunciar, havia tingut relacions sexuals consentides amb el principal dels acusats per aquest cas, Bryan A. M. C., i que segons el relat dels testimonis d'ahir i la mateixa víctima hauria estat l'instigador dels fets de l'antiga fàbrica Vinyes de Manresa del 29 d'octubre del 2016.

En canvi, l'amiga de la víctima que ahir també va declarar com a testimoni va assegurar que qui abans havia tingut relacions amb l'adolescent havia estat un altre jove amb qui havia estat parella uns quatre o cinc mesos.

Aquesta testimoni i també altres dels que van declarar ahir sí que van coincidir a assenyalar que la víctima estava enamorada del principal acusat per la festa d'aquell dia. En la primera sessió d'aquest judici, en el qual els diferents acusats tenen torn de paraula, va afirmar que la noia se li havia insinuat més d'una vegada però que ell l'havia rebutjada.

El principal acusat és qui, segons el relat de diferents testimonis, hauria establert els torns perquè cadascun d'ells poguessin estar amb la noia i també l'hauria obligat a fer-li una fel·lació a ell mateix i a un altre dels processats en aquest cas.