Una dotació dels Bombers continuava aquest matí de diumenge a Rajadell, on ahir dissabte es va produir un foc que va cremar un total de 15 hectàrees, segons informació actualitzada aquest matí pel cos de Bombers.

Ahir, pels volts de les 5 de la tarda, els Bombers van donar per estabilitzat l'incendi que es va declarar a pocs minuts per a 2/4 de 4 de la tarda al terme municipal de Rajadell i remullaven la zona cremada i l'entorn per evitar que revifés. Per altra banda, a 2/4 de 6 de la tarda es va obrir l'Eix Transversal, que s'havia tallat en motiu de l'incendi.

Tretze dotacions terrestres i quatre d'aèries van treballar en l'incendi al terme municipal de Rajadell, molt a prop de la sortida de Fonollosa de l'Eix Transversal (C-25). Segons els Bombers, es va declarar a les 15.21 h de la tarda i un membre del cos de Bombers que estava fora de servei ha estat qui en va alertar. Va començar en un camp de cereals.

Les flames van agafar força perquè en el camp on cremaven, tot i estar segat, hi havia palla que les alimentaven i ja havien començat a arribar a una zona boscosa. Els Bombers van explicar que es va mobilitzar un nombre important de dispositius perquè segueixen l'estratègia d'atacar tots els incendis durament des del primer moment i, així, extingir-lo com més aviat millor amb la finalitat d'evitar que hi hagi simultaneïtat d'incendis a Catalunya i haver de dividir els efectius.