Un jove va ser víctima d'un violent robatori a la plaça Valldaura de Manresa. Els fets van passar dissabte a quarts de set del matí quan els tres presumptes agressors van clavar diversos cops de puny a la cara a un noi que estava esperant l'autobús. Després de l'agressió, al jove li van robar la cartera i el telèfon mòbil, segons han explicat els Mossos d'Esquadra, que van detenir els presumptes autors dels fets poca estona després.

El cos policial va ser alertat per un testimoni que era a la zona i va veure els fets. Després de rebre la seva trucada, agents dels Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins a la plaça Valldaura, on van trobar el jove agredit i van observar que tenia diverses ferides a la cara i també tenia la camisa estripada.

El noi els va explicar que els autors del robatori l'havien colpejat i després li havien sostret la cartera i el telèfon mòbil.

Mentrestant, hi havia una altra patrulla que feia recerca per la zona i que va localitzar tres persones que coincidien amb la descripció dels presumptes autors del robatori amb violència.

Tot seguit la víctima es va desplaçar fins al lloc i va reconèixer-los com els agressors. A més a més, a un d'ells se li va trobar la cartera del jove, que li havien sostret una estona abans.

Davant d'això, els agents els van detenir a tots tres com a presumptes autors d'un robatori amb violència. Els arrestats són un home i dues dones, de 21, 22 i 23 anys, de nacionalitat espanyola, dominicana i veneçolana i són veïns de Manresa i d'Avinyó.

Els tres detinguts va passar el mateix dia a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia Manresa, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.