Un home va atracar un supermercat de Sant Joan de Vilatorrada a punta de pistola, encara que finalment es tractava d'una arma de foc simulada.

Els Mossos d'Esquadra van detenir el presumpte lladre el 8 de juliol i se l'acusa de robatori amb violència i intimidació.

Segons va informar ahir el cos policial en un comunicat, els fets que s'investiguen van tenir lloc el 20 de juny cap al voltant de les 11 de la nit.

Un home va entrar a l'establiment amb la cara tapada, es va apropar al treballador i amb la suposada arma de foc el va amenaçar per sostreure-li els diners que hi havia a la caixa enregistradora. Un cop va tenir la recaptació, el lladre va fugir del supermercat.

Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada, van iniciar una investigació i, finalment, el 8 de juliol passat es va identificar i detenir a Manresa el presumpte autor dels fets, que era un veí de Sant Joan de 34 anys. L'endemà es va entrar al seu domicili, on es va localitzar l'arma utilitzada en el robatori i que era d'aire comprimit.

El detingut va passar a disposició judicial aquest dimarts.