Una persona sensesostre que estava escalfant una olla amb un fogonet de càmping gas va provocar un incendi, de manera fortuïta, ahir al migdia a Manresa.

Segons van explicar fonts dels Bombers de la Generalitat, ahir a dos quarts de tres del migdia van rebre una trucada en la qual els alertaven que sortia fum de l'interior d'un aparcament comunitari situat entre el carrer de Sant Magí i el carrer de Francesc Juanola, al barri de la Sagrada Família de Manresa.

Quan els bombers van arribar al lloc dels fets, van comprovar que l'origen del fum no era un aparcament sinó que provenia d'un traster que es trobava a l'interior d'una illa de cases.

Aleshores, i per tal de poder-hi accedir, els efectius van tallar la porta metàl·lica d'aquest espai amb una serra de disc.

Un cop a dins, els Bombers van extingir el foc ràpidament, i mitja hora després de rebre l'avís, a les 3 de la tarda, ja es retiraven del lloc dels fets.

Segons van explicar les mateixes fonts dels Bombers, aquest incendi s'hauria originat per una olla que un sensesostre estava escalfant en un fogó de càmping gas a l'interior del traster i que va cremar un quadre i diversos endolls elèctrics.