Quatre joves d'entre 18 i 25 anys han estat detinguts aquest diumenge a la matinada, passades les 4, per una presumpte agressió sexual a una menor de 17 anys. Els Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació ha tipificat el cas com a agressió sexual. És a dir, el fets s'investiguen com a violació. Aquest nou atac sexual s'ha produït en el tercer pis del número 17 del carrer de l'Aiguader, al barri de les Escodines, del qual els últims dies els veïns de la zona ja se'n queixaven per greus aldarulls. El pis porta més un any i mig ocupat per joves problemàtics i en les darreres tres setmanes la situació s'ha agreujat amb l'arribada d'un grup d'entre 10 i 15 joves que hi han anat a viure.

Els agents que porten la investigació prenien declaració a la noia i als detinguts aquest matí. A partir de les declaracions, els Mossos han determinat que es tracta d'una agressió sexual i miraven d'aclarir el grau d'implicació de cada un d'ells. La menor ha estat traslladada a l'hospital després dels fets, on ha estat examinada. Segons els veïns, aquest nou atac sexual ha estat en al marc d'una festa que ha tingut lloc la passada matinada en el pis, i és que tenien música a un volum tant alt que impedia a alguns veïns dormir.

Aquest nou atac sexual a la capital del Bages té lloc just en la segona setmana de judici a l'Audiència Provincial de Barcelona per jutjar l'anomenada Manada de Manresa, el grup de set persones que presumptament va agredir sexualment una menor de 14 anys el 2016.