La tempesta que va caure aquest dimecres a la tarda a Manresa va provocar diversos talls elèctrics que van deixat un total de 1.700 abonats de diferents punts de la ciutat sense subministrament elèctric, segons van explicar fonts d'Endesa.

La principal afectació va ser al barri de la Parada on 800 clients es van quedar sense electricitat a partir de 2/4 de 9 del vespre. D'aquests, gairebé 500 van tornar a tenir llum a la mitjanit però 309 no va recuperar la normalitat fins a 274 de 5 de la matinada.

De totes formes, la primera avaria es va tenir lloc ente les 19:08 i les 20:53 i va afectar a 399 clients d'Endesa.

L'últim tall, a la zona de les Bases de Manresa, va deixar sense subministrament elèctric a 500 clients i es va produir entre la mitjanit i la 1 de la matinada.

El carrer Creu Guixera també es va quedar a les fosques ja que l'enllumenat públic no hi funcionava.

El temporal que va descarregar al llarg de la tarda va deixar un registre de 46,5 litres per metre quadrat a la capital de Bages i els bombers van rebre més de 200 avisos, la majoria dels quals sense actuació, i centrats principalment a les comarques centrals.

Entre les incidències més destacades que es van produir a Manresa, hi ha la caiguda de quatre arbres i també es van inundar diversos baixos de cases i d'establiments, entre els quals equipaments públics com la biblioteca del Casino i les oficines del SOC a Casa Caritat.

També es van tallar alguns carrers, com la rotonda de Prat de la Riba, el túnel del carrer Indústria i la carretera vella a l'altura de Can Poc Oli.