Per a avui al vespre, el Comitè de Vaga Feminista de Manresa ha convocat una concentració de suport a la víctima i de rebuig a la presumpta agressió sexual d'aquest cap de setmana a la capital del Bages. La concentració, que també té el suport de l'Ajuntament de Manresa i el Consell Municipal de la Dona, tindrà lloc avui a les 8 del vespre a la plaça de Sant Domènec. Des del col·lectiu feminista volen mostrar així el seu suport a la jove agredida i asseguren que no es tracta d'un fet puntual.

Dilluns de la setmana passada el col·lectiu ja va portar a terme una concentració de rebuig a les agressions sexuals. En aquella ocasió la concentració va ser pel cas que durant les dues últimes setmanes s'ha jutjat a l'Audiència de Barcelona, per una violació en grup que hauria tingut lloc el 29 d'octubre del 2016 a l'antiga fàbrica Vinyes de Manresa i la víctima de la qual és una jove que tenia 14 anys d'edat en el moment dels fets.

Al matí, a més, ja hi havia hagut una concentració a les portes de l'Audiència de Barcelona, a la qual també van assistir representants manresanes. A la tarda, es van fer concentracions davant de molts ajuntaments d'arreu de Catalunya i de l'Estat.