A la zona de l'estació d'autobusos i de Manresa Alta de la capital del Bages hi ha hagut tres robatoris amb violència en l'últim mes. El darrer robatori del qual té constància Regió7 va tenir lloc dijous passat al voltant de les set del matí, hora en la qual aproximadament també van succeir els dos anteriors.

Els tres robatoris han estat denunciats davant dels Mossos d'Esquadra, segons han explicat fonts del cos policial consultades. Tots els robatoris s'han produït en el vials que donen accés a les estacions de bus i de tren, però a l'exterior del recinte. A les estacions hi ha vigilants de seguretat i també càmeres.

El primer dels tres robatoris va tenir lloc el dissabte 15 de juny, quan el lladre va colpejar la víctima i li va sostreure la bossa de mà i també la va agredir tot fent-la caure a terra. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, van detenir el presumpte autor dels fets el 18 de juny, i, després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat.

El segon dels robatoris també es va produir en dissabte a primera hora del matí. En aquest cas, la víctima, segons alguns testimonis, també hauria estat agredida i el lladre se li va emportar la bossa de mà.

Finalment, dijous passat va tenir lloc el tercer dels robatoris que en aquest últim mes hi ha hagut a la zona. Va ser també al voltant de les 7 del matí quan el lladre es va apropar a la víctima per darrere i li va sostreure la bossa de mà. Aquesta, però, s'hi hauria resistit i el lladre li va clavar un cop de puny a la cara. A continuació, la víctima va ser atesa al mateix lloc dels fets pels serveis d'emergències i traslladada a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Els Mossos d'Esquadra estan investigant per determinar l'autoria d'aquests dos últims robatoris.