El jutge ha enviat a presó el presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació a Manresa. Els fets van passar aquest passat dissabte, cap a les 3 de la matinada, quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís d'un robatori violent a la zona de la plaça Espanya de Manresa.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, la víctima els va explicar que estava caminant pel passeig de Pere III quan un noi li va intentar emportar-se el telèfon mòbil que duia a la mà. La víctima s'hi va resistir però el lladre va treure una navalla i la va intimidar. Finalment, el lladre va aconseguir fer-se amb el telèfon mòbil i va fugir ràpidament.

Tot seguit, la patrulla va fer una recerca per la zona i va ser la mateixa víctima qui va els va avisar que acabava de veure l'autor al carrer Saclosa de Manresa. Ràpidament, els Mossos van anar fins allà i van localitzar i detenir el presumpte autor del robatori.

El detingut va passara disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa que en va decretar el seu ingrés a presó.