El jutge ha enviat a presó el presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació a Manresa. Els fets van tenir lloc dissabte, cap a les 3 de la matinada, quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís d'un robatori violent a la zona de la plaça Espanya de Manresa.

Quan els agents dels Mossos d'Esquadra van arribar al lloc dels fets, la víctima els va explicar que estava caminant pel passeig de Pere III, a l'altura de la plaça Espanya, quan un noi va intentar emportar-se-li el telèfon mòbil que duia a la mà. La víctima s'hi va resistir però el lladre va treure una navalla i la va intimidar. Finalment, el lladre va aconseguir el telèfon mòbil i va fugir ràpidament.

Tot seguit, la patrulla va fer una recerca per la zona i va ser la mateixa víctima qui els va avisar que acabava de veure l'autor al carrer Saclosa de Manresa. Ràpidament, els Mossos van anar fins allà i van localitzar i detenir el presumpte autor del robatori.

El detingut, de 26 anys, de nacionalitat hondurenya i veí de Manresa, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, que va decretar el seu ingrés a presó.