El 5 de juny passat un altre vigilant també de l'estació de la Renfe de Manresa va ser agredit a cops de pedra per un grup de menors d'edat.

En aquella ocasió la picabaralla es va originar quan el guàrdia de l'estació els va retreure que no havien comprat el bitllet de tren i els joves van baixar a les vies a buscar les pedres que després van acabar impactant al cap del vigilant.

El dia abans dels fets, ja hi havia hagut tensió entre el mateix vigilant i els presumptes agressors, ja que aquest el havia retret que activessin una palanca del tren per evitar que aquest pogués marxar puntualment.

Com a conseqüència de les ferides, el vigilant va ser atès a l'Hospital de Sant Joan de Déu i li van haver de posar cinc grapes en dues ferides al cap.

Els presumptes autors d'aquella agressió eren dos menors d'edat tutelats per la Generalitat i que estaven internats al centre de menors l'Estrep, encara que com a conseqüència dels fets un d'ells va ser traslladat a un altre centre, segons van explicar llavors fonts del departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta ocasió, el departament no ha respost a la pregunta de Regió7 sobre si eren menors tutelats ni de si estaven en cap centre de menors.