La Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada ha decomissat un total de sis gossos d'una raça que es considera potencialment perillosa en una intervenció que va fer en un habitatge, segons ha informat la mateixa Policia Local del municipi.

En total es van decomissar quatre cadells i els dos exemplars adults que una parella havia fet criar al pati d'un habitatge d'un bloc de pisos del carrer Serrat de Sant Joan de Vilatorrada.

La Policia Local va rebre diverses queixes de veïns de la zona pels lladrucs i les males olors que sortien del pati de l'habitatge on hi havia els animals ara intervinguts.

Després dels avisos, la Policia Local va fer un seguiment del cas i va descobrir que inicialment la parella propietària dels animals tenia un total de nou cadells i els dos adults.

Tot i això, en el moment de fer la intervenció dels animals els agents només van poder trobar els dos gossos adults i quatre de les cries, i van ser decomissats.

Cap dels gossos no té xip identificatiu i els animals tampoc no estan censats.

Ara la investigació continua oberta per esbrinar si els altres cadells van ser venuts, segons expliquen fonts policials.

Després de la intervenció policial, els sis animals que van quedar en poder de la policia van ser portats a la Protectora d'Animals de Manresa.