Un conductor que circulava begut va quedar adormit ahir al matí en un semàfor de Manresa fins que el va despertar una patrulla de la Policia Local. Els fets van tenir lloc, explica el cos, a 2/4 de 7 del matí, en una cruïlla de la carretera de Cardona. Els agents li van practicar la prova d'alcoholèmia, i com que va donar positiu (0,60 mg/l aire) van immobilitzar el vehicle i el van denunciar administrativament.

No va ser l'únic positiu d'ahir. A les 04.36, a l'avinguda de les Bases de Manresa, una patrulla va aturar un vehicle que seguia una trajectòria erràtica. El conductor va ser sotmès al Drogotest i va donar positiu per cocaïna. A més, els agents van trobar cocaïna i haixix a l'interior del vehicle. L'home va estar doblement denunciat, per conducció sota la influència de substàncies estupefaents i per tinença de drogues.

Ahir els agents van aturar un conductor que conduïa sota els efectes de l'alcohol. A 05.54 de la matinada, una patrulla va parar un vehicle al carrer de Caietà Mensa (al polígon dels Trullols) i el conductor va donar 0,50 mg/l en la prova d'alcoholèmia.