Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest passat cap de setmana tres homes i una dona, d'entre 45 i 33 anys d'edat, de nacionalitat romanesa i sense un domicili conegut per un presumpte delicte contra la salut pública ja que circulaven amb un turisme amb 7,7 quilos de marihuana.

Cap a les 11 de la nit del dissabte 27 de juliol, una patrulla dels Mossos d'Esquadra que circulava per la carretera N-IIa dins del terme municipal de Vilanova del Camí, a l'Anoia, va observar un vehicle que circulava a una velocitat anormalment reduïda i que a més més estava fent algunes maniobres erràtiques.

Davant d'aquesta situació, els agents d'aquesta patrulla van aturar el vehicle i van procedir a identificar els seus quatre ocupants. Mentre estaven fent les gestions pertinents, els agents dels Mossos d'Esquadra van percebre una forta olor de marihuana i van escorcollar el vehicle. En l'escorcoll van localitzar, al maleter del vehicle, tres bosses plenes de marihuana, amb un pes total de 7,7 quilograms. A més a més, a un dels ocupants del turisme també se li van decomissar un total de 1.350 euros en bitllets fraccions que portava a sobre.

Davant d'aquests fets, els agents dels Mossos d'Esquadra van detenir les quatre persones que circulaven amb el vehicle per la seva presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues. Els quatre detinguts han passat aquest dilluns a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada.