Un incendi va cremar ahir al migdia un dels sis forns industrials de la planta que l'empresa Forn de Cabrianes té a Sant Fruitós de Bages.

L'incendi es va iniciar quan passaven pocs minuts de les dues del migdia en un moment en què ja hi havia molt pocs treballadors a la planta. A més a més, dels pocs empleats que hi havia al seu interior, tots van resultar il·lesos de l'accident.

L'incendi va cremar totalment un dels sis forns que té l'empresa a la planta de Sant Fruitós, i els altres cinc restants també van resultar afectats. A més, el fum es va escampar per tota la nau de l'empresa, segons van informar fonts dels Bombers de la Generalitat.

La planta de Forn de Cabrianes està situada al camí de Viladordis i l'incendi va generar una fumera visible des de part del municipi.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar un total de cinc dotacions dels Bombers, que abans de les tres de la tarda ja tenien el foc controlat i també l'havien pogut confinar. Després van remullar la zona per acabar d'extingir-lo. De fet, va ser poc després quan els Bombers van donar el foc totalment per extingit i van marxar del lloc dels fets.

D'altra banda, ahir a la tarda, fonts de l'empresa van declinar fer declaracions amb relació als fets en espera de poder veure quin era finalment l'abast real de les flames. Tot i això, la seva voluntat era poder reprendre la producció de pa avui mateix, si la situació de la planta ho permetia.

Forn de Cabrianes, amb la seu central i l'obrador a Sant Fruitós de Bages, té actualment un total de 34 botigues.

La majoria dels establiments de la cadena estan situats a la comarca del Bages però també en té en altres poblacions com Calaf, Olesa de Montserrat, Esparreguera, Terrassa, Badalona i Cabrera de Mar.