El jutge ha deixat en llibertat amb càrrecs un detingut com a presumpte autor d'un robatori amb violència que va tenir lloc diumenge passat al carrer Indústria de Manresa. Els Mossos d'Esquadra van fer la detenció l'endemà mateix del robatori, el dilluns 29 de juliol. L'arrestat és un home de 24 anys veí del Prat de Llobregat, que el jutge va deixar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial el dimarts 30 de juliol.

Els fets van succeir diumenge passat pels volts de les nou del matí al carrer Indústria de Manresa. Una senyora estava passejant quan un noi li va intentar sostreure la bossa de mà. La dona duia la bossa creuada i va estar forcejant amb el lladre, però aquest va poder tallar la nansa de la bossa i va aconseguir sostreure-li i fugir.

L'endemà dels fets, els Mossos d'Esquadra van localitzar i detenir el presumpte autor del robatori, que el jutge va deixar en llibertat amb càrrecs.

Es dona la circumstància que en el darrer mes i mig s'han produït, almenys, tres robatoris més a l'entorn de l'estació d'autobusos, zona propera al carrer Indústria. Fonts dels Mossos d'Esquadra van assenyalar que la investigació per aquests robatoris es manté oberta.