El servei de tren dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de la línia R5 ha estat interromput durant una hora aquest dimarts al matí a causa d'un accident mortal que ha tingut lloc al barri de Sant Pau de Manresa i ha obligat a tallar la línia de tren entre les estacions de Sant Vicenç de Castellet i Manresa-Viladordis.

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, una dona s'ha precipitat a la via del tren des d'una alçada considerable per causes que s'estan investigant i ha caigut a l'entrada del túnel de Viladordis. Tot i això, fonts policials han confirmat que no hi ha signes de criminalitat al cos de la víctima.

A conseqüència de l'accident, FGC ha interromput el servei de tren de la línia R5 entre Sant Vicenç i Viladordis durant una hora, entre 2/4 de 9 i 2/4 de 10 del matí. La companyia ha ofert servei substitutori per carretera mentre ha estat tallada la via. S'han desplaçat fins al lloc dels fets un camió dels Bombers, dues patrulles dels Mossos i dues ambulàncies del SEM.