Agents de la Policia Local de Manresa van detenir diumenge a la tarda un jove de 17 anys, veí de Sant Salvador de Guardiola, a qui van imputar un delicte de robatori amb violència. Els fets van passar a 2/4 de 9 del vespre, quan una patrulla que circulava per la plaça de la Reforma va ser alertada per dues persones que afirmaven haver vist com un jove, que encara es trobava per les proximitats de la plaça, acabava d'agredir una persona per robar-li.

Els dos testimonis van informar que l'agressió acabava de passar feia pocs minuts, al carrer d'Alfons XII, i van proporcionar als agents la descripció de la víctima. Els agents van trobar el jove sospitós i van passar per ràdio la informació a la resta de patrulles, per tal de trobar la víctima, que va ser localitzada poc després per una altra patrulla al carrer Alfons XII.

La víctima, un manresà de 66 anys, els va explicar que el jove en qüestió l'havia colpejat a la cara amb un altaveu portàtil que duia a la mà, i posteriorment li havia arrencat una cadena de plata amb una placa d'or i havia marxat corrent cap a la Reforma. L'home va explicar a la policia com havia anat el robatori pocs minuts després que s'hagués comès.

Al jove, a part de tenir la cadena que acabava de robar, també portava a sobre un telèfon mòbil que havia sostret amb anterioritat. El propietari n'havia denunciat el robatori. El detingut ha estat imputat pel delicte de robatori amb violència.