Va robar un cotxe, el va conduir tot derrapant i va acabar col·lidint contra un altre vehicle que estava estacionat. Al darrere hi havia un adolescent de 15 anys.

Els fets van tenir lloc dilluns a les 6 de la tarda al barri de les Fonts dels Capellans de Manresa. Un agent dels Mossos d’Esquadra que estava fora de servei va veure com un conductor derrapava i mantenia una actitud temerària davant el volant, fins al punt d’estavellar el cotxe. Després del xoc, dos adolescents van sortir del vehicle per fugir, però l’agent va aconseguir retenir l’acompanyant i va avisar la Policia Local.

El menor que conduïa, a més, estava fent derrapant el cotxe, un Fiat Punto, als carrers del voltant de la plaça de al Pau amb les rodes rebentades abans de perdre’n el control i col·lidir.

Quan els agents de la Policia Local van arribar al lloc dels fets van comprovar que es tractava d’un cotxe que havia estat robat. De fet, el jove de 15 anys que el conduïa, i que havia aconseguit escapar, presumptament l’havia robat perquè l’adolescent retingut assegurava que no sabia que el vehicle havia estat sostret. De fet, l’havia robat feia poca estona, perquè quan els agents van alertar el propietari, un veí de la Font dels Capellans, aquest es pensava que el tenia estacionat a prop de casa, motiu pel qual no havia interposat cap denúncia.

Els agents van esbrinar que l’altre adolescent era al centre d’atenció primària del barri de la Sagrada Família. S’hi havia desplaçat per rebre atenció mèdica i perquè li tractessin les ferides que s’havia fet en la col·lisió del vehicle. La Policia Local s’hi va desplaçar i, com que era menor d’edat, van obrir diligències i va alertar la Fiscalia de Menors del que havia passat. L'altre adolescent, l’acompanyant, va ser inclòs en diligències i va ser lliurat als pares.