Un motorista, R.J.A, veí de Barcelona i de 58 anys, ha perdut la vida aquest divendres al matí en un accident de trànsit a l'autovia A-2, al seu pas per Jorba (Anoia), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Una furgoneta ha xocat contra la motocicleta que en aquell moment estava aturada al voral de la via, provocant la mort del motorista. El conductor de la furgoneta no s'ha aturat i ha fugit, sense auxiliar la víctima ni avisar els serveis d'emergències.

Els Mossos han localitzat la furgoneta aturada al voral de la mateixa via a uns vuit quilòmetres i amb danys a la part frontal compatibles amb l'accident de trànsit. El conductor era a l'interior. Es tracta d'un home de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veí de L'Hospitalet de Llobregat. Els Mossos l'han detingut per un delicte d'homicidi imprudent i per marxar del lloc dels fets sense socórrer el motorista a qui ha envestit mortalment.

El sinistre ha tingut lloc a 3/4 de 7 del matí al quilòmetre 545 de l'A-2 en direcció a Lleida, quan els serveis d'emergències han rebut l'avís d'un testimoni que hauria vist un motorista estirat a terra a l'A-2, a Jorba. Immediatament s'han desplaçat diverses dotacions policials i han constatat que el motorista estava mort. Tot seguit, pels indicis que han trobat al punt de l'accident, han comprovat que el motorista estava aturat al voral i algun vehicle l'hauria envestit.

L'accident ha obligat a tallar un carril de l'autovia en sentit Lleida, el qual dues hores més tard encara no s'havia reobert. Malgrat això, no s'han registrat retencions importants al tram afectat. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del SEM.

Amb aquesta víctima, són 113 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.