Un camió va envestir el cotxe en què viatjaven les dues persones que dimarts a la tarda van morir en un accident de trànsit a la B-224 a Piera, al quilòmetre 12,3. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, les dues víctimes són dos veïns de la Torre de Claramunt: la conductora, H.L.S., de 66 anys, i l'acompanyant, F.S.R., un home de 79.

Les dues víctimes viatjaven dins del turisme. Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquestes dues víctimes, ja són 116 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

La carretera no va estar totalment tallada en cap moment i es va registrar circulació lenta en un tram de dos quilòmetres com a conseqüència del sinistre.

La xarxa viària de la Catalunya Central va registrar ahir a la tarda un altre accident de circulació al Moianès. La sortida de via d'un turisme a la C-59, a Sant Quirze Safaja, es va saldar amb una persona ferida lleu. Segons el SCT, es tracta d'una dona, que el SEM va traslladar a l'hospital a Manresa. L'accident va tenir lloc a tres quarts de 4 de la tarda i la C-59 va quedar tallada durant uns trenta minuts en ambdós sentits.