Un cotxe va caure arran d'un accident a la via de la línia R4 de Renfe a Rellinars, ahir a primera hora del matí, i els trens hi van deixar de circular durant una hora. A les 7.55 h els combois van començar a circular només per una via a l'altura de Rellinars, entre Castell-bell i el Vilar i Vacarisses, lloc on es va produir l'accident cap a les 6.45 hores, segons informava Renfe.

Fonts dels Bombers van explicar que dos vehicles van tenir un accident a la carretera que uneix el nucli de Viladoms de Baix amb la Farinera, al límit entre el Vallès Occidental i el Bages, a l'altura d'un pont que passa per sobre les vies de Renfe. Un dels cotxes va caure uns cinc metres per un marge lateral i va quedar completament bolcat a la via del tren, sense que hi hagués cap persona atrapada. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre els ocupants, que eren fora del cotxe quan els serveis d'emergències van arribar al lloc dels fets.

Una grua va retirar el vehicle i la circulació va quedar restablerta per una sola via entre Terrassa i Castellbell i el Vilar a quarts de 9 del matí, tot i que amb retards de més de 20 minuts. No va ser fins a 2/4 de 10 que van poder restablir la circulació de trens per les dues vies en el tram afectat.