El govern de Sant Fruitós de Bages, encapçalat pel seu alcalde Joan Carles Batanés, va explicar ahir al matí als grups de l'oposició el projecte d'adequació del local que ocuparà, de forma provisional, la comissaria de la Policia Local, segons va explicar ahir l'Ajuntament en una nota de premsa.

A la trobada hi van participar els regidors d'ERC i de Junts per Sant Fruitós i l'alcalde, juntament amb el tècnic municipal responsable del projecte i el tècnic de l'empresa que l'ha fet. En la reunió es van exposar les reformes necessàries que es faran al local, que està ubicat al carrer Eugeni d'Ors.

Segons va explicar l'Ajuntament en la mateixa nota, el canvi d'ubicació de la comissaria és fruit de la necessitat de disposar d'unes instal·lacions més modernes i operatives que les actuals, a la plaça de la Vila, i que, segons els mateix consistori, han quedat obsoletes.

El local del carrer Eugeni d'Ors es condicionarà i serà operatiu mentre durin les obres i no entri en funcionament l'edifici definitiu que es construirà al solar que ocupava l'antiga fàbrica Bertrand i Serra.

La previsió és aprovar aquest projecte a la Junta de Govern Local del proper 23 de setembre.