Un accident entre tres motoristes a Coll de Nargó va tallar la carretera C-14 totalment ahir al matí. Un dels pilots implicats va resultar amb ferides crítiques i va ser traslladat a l'Hospital Vall de d'Hebron de Barcelona en helicòpter, un altre motorista va resultar ferit greu i va ser evacuat a l'Arnau de Vilanova de Lleida, i un tercer es va fer ferides menys greus i el van portar amb ambulància a l'Hospital de la Seu d'Urgell, segons informava el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre va tenir lloc ahir al matí, a 3/5 d'11, al punt quilomètric 157 i fins a les 13.25 h no es va restablir la normalitat a la carretera. Des del moment de l'accident, la C-14 va quedar tallada totalment i hi va haver fins nou quilòmetres i mig de cues. A les 12.55 h es va donar pas alternatiu. Abans de les 14.00 h encara hi havia sis quilòmetre de retencions en el punt de l'accident en els dos sentits de la marxa.

Fins al lloc on va tenir lloc el xoc es van desplaçar tres ambulàncies, tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres dotacions dels Bombers, a part de l'helicòpter. Segons les primeres investigacions, les motocicletes van xocar de costat. És un nou accident entre motoristes, en un any especialment negre pel què fa el nombre de sinistres entre pilots.