La Policia Local de Manresa va detenir la matinada de dilluns un conductor que va fugir després d'atropellar un vianant al carrer Gaudí. Va ser enxampat al servei d'urgències de Sant Joan de Déu dues hores després.

Una trucada a 3/4 de 12 de la nit va alertar que un vehicle havia atropellat una persona a l'altura del número 5 del carrer Gaudí. Quan la Policia Local hi va arribar, va trobar un home amb una fractura en una cama i que patia una hemorràgia. També hi havia dos cotxes estacionats danyats. Testimonis dels fets van advertir la policia que el causant de l'accident era un cotxe vermell, que havia fet marxa enrere, havia xocat amb dos cotxes aparcats i havia atropellat el ferit. El conductor, però, havia marxat deixant trossos de la carrosseria del seu vehicle.

Va ser clau l'aportació d'un dels testimonis que van desvelar la matrícula del cotxe fugit. La policia va verificar que pertanyia a un veí de la ciutat i que no tenia assegurança. Agents es van desplaçar al domicili del titular, on van trobar el vehicle. Tenia, diu el cos, desperfectes compatibles amb les restes trobades.

I a 2/4 de 3, personal de l'Hospital de Sant Joan de Déu va comunicar a la Policia Local que s'havia presentat una persona a Urgències explicant que s'havia vist implicada en un accident aquella nit. Un cop van arribar els agents, l'home, de 32 anys i veí de Manresa, va reconèixer ser el conductor del cotxe implicat en l'accident i va ser detingut.