La fiscalia demana un total de cinc anys de presó i la quantitat de 450 euros de multa per a un manresà que va ser enxampat amb sis paperines de cocaïna en el marc d'un operatiu policial en un bar situat al barri de la Font dels Capellans de Manresa.

L'home, que ara té 32 anys i en el moment dels fets no tenia antecedents penals, va ser descobert en una operació contra el tràfic de substàncies estupefaents que van portar a terme els Mossos d'Esquadra. Al jove se l'acusa d'un delicte contra la salut pública, ja que tenia uns quants paquets de cocaïna que pretenia vendre.

Segons explica el ministeri públic en el seu escrit d'acusació, durant l'escorcoll al bar, que es va fer cap a les 8 del vespre del 3 de març del 2017, l'acusat va treure's una bossa negra d'una de les butxaques dels pantalons i la va llençar a terra.

Aquesta bossa negra contenia, al seu interior, un total de sis paperines de cocaïna, i, segons la fiscal, l'acusat la pretenia vendre a terceres persones.

Entre les diferents paperines que es van intervenir a l'acusat hi havia un total de 2,65 grams de cocaïna d'una puresa que oscil·lava entre el 33 i el 41%, en funció de la bossa.

Tota aquesta droga, segons recull el document de la fiscalia, tenia un valor al mercat negre d'uns 150 euros.

El judici per aquest cas de tràfic de drogues se celebrarà el proper dimecres dia 25 de setembre a l'Audiència Provincial de Barcelona.