El bar la Montserratina, ubicat a la Muralla del Carme de Manresa, ha estat víctima, aquesta passada matinada, d'un robatori en el qual els lladres s'han emportat els diners que hi havia a la caixa i han causat diverses destrosses.

Segons explicaven fonts de l'establiment consideraven més perjudicials les destrosses que el que els havien robat. En aquest sentit destacaven que els han destrossat una de les dues portes de vidre de l'entrada, així com també la caixa registradora que està formada per un ordinador i la impressora, a més d'un equip de música. També han forçat la porta del magatzem de l'establiment. Per entrar-hi han trencat una de les dues portes de vidre de l'accés. Aquest dijous al matí ja estaven treballant per instal·lar una làmina de fusta per protegir l'entrada.

Aquestes destrosses, expliquen, els alentien la feina ja que tota la informació, com els preus i el que ha consumit cada client, queda registrat a la màquina, i mentre no en tinguin una de nova, s'ha de fer a mà.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han explicat que han rebut l'avís que s'havia produit un robatori cap a les quatre de la matinada i s'han desplaçat fins al lloc dels fets on han constatat que la porta estava trencada i l'interior del bar estava regirat. Els agents han valisat la zona de la porta per evitar que ningú hi entrés. També han intentat contactar amb el propietari de l'establiment, però els seus responsables no s'han assabentat dels fets fins a primera del matí quan han anat a obrir l'establiment, que és quan s'han trobat amb les destrosses.

D'altra banda, des del mateix establiment explicaven que aquest no és el primer robatori que pateixen. És el tercer que han patit en l'últim any i mig, si bé, en algun dels anteriors robatoris, l'autor va ser un extreballador de l'establiment que va reconèixer els fets. Pel que fa al robatori d'aquesta matinada, hi ha un investigació oberta per part dels Mossos d'Esquadra.