Un incendi ha cremat aquesta tarda una nau industrial situada a l'alçada del número 116 del carrer Sant Antoni de Baix. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han hagut d'actuar també en una nau veïna, actualment en actiu dedicada a l'assecat de pells i que s'ha vist afectada per les flames, accedint-hi pel carrer Varietats.

Segons ha explicat el cap Delta de l'operatiu de Bombers a Regió7, a la nau abandonada hi havia «poca maquinària» i aquesta era antiga i estava relacionada també amb el procés d'assecat de la pell. «No sabem la causa que ha originat l'incendi però sí que entre les dues naus hi ha un pati amb un teulat de fibrociment sostingut amb bigues de fusta. A causa del foc una part ha col·lapsat i l'altra part ha quedat en un estat molt precari». Segons el cap de l'operatiu «quan hi hem arribat, el lloc on s'ha originat el foc feia una olor molt forta a dissolvent i hem avisat a l'arquitecte municipal i el Cap de Protecció Civil Local perquè es mirin l'estat amb què han quedat les dues naus».

En un primer moment els Bombers han arribat amb 6 unitats d'autobombes i dos cotxes de comandament degut a les moltes trucades que assenyalaven l'espectacularitat del l'incendi i el fet que s'havia declarat en una nau abandonada. Al veure la dimensió de l'incident han retirat la meitat dels efectius immediatament i després d'apagar l'incendi s'han quedat 4 autobombes i un cotxe de comandament per remullar la zona, per estabilitzar les «dilatacions i contraccions» de l'estructura.