La secció sindical de CCOO de la Diputació de Barcelona ha denunciat aquest dijous una agressió a un treballador de l'oficina de Manresa de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, que va rebre un cop de puny a la cara per part d'un contribuent. El sindicat ha advertit que aquest no és un cas aïllat, i que aquests treballadors sovint pateixen insults, amenaces i en alguns casos agressions físiques..

Els fets van passar aquest dimarts quan un contribuent es va dirigir a l'oficina de Manresa, ubicada al carrer Major, per demanar informació sobre el pagament d'un impost. Al no rebre una resposta satisfactòria, el treballador de l'organisme va informar-lo repetidament del procediment que el contribuent havia de seguir i finalment, aquest va clavar un cop de puny a la cara del treballador.

CCOO demana a la Diputació de Barcelona una reunió per implementar de forma urgent un protocol d'actuació que inclogui les mesures necessàries per assegurar la protecció dels treballadors d'aquest organisme.