Els Mossos d'Esquadra van detenir dos homes com a presumptes autors d'un robatori en un bloc del carrer Major de Manresa. Els fets van passar cap a les 12 de la nit del passat 23 de setembre quan els Mossos van rebre l'avís d'un veí que dos homes havien entrat en un habitatge. Un cop al lloc dels fets, els Mossos d'Esquadra van trobar, primer, la porta de l'aparcament forçada i després la d'un habitatge del primer pis.

A l'accedir al seu interior, els agents van trobar les coses regirades i un individu estirat al terra d'una de les habitacions tot fent veure que dormia. Els Mossos van considerar que era un dels lladres que havia entrat a l'habitatge i el van detenir. L'altre presumpte lladre si que es va poder escapar però va ser atrapat ben a prop, al carrer Migdia, on també va ser detingut per la seva presumpte implicació en els fets.

Els arrestats tenen 19 i 34 anys i un és veí de Manresa i l'altre de Barcelona. Els dos van quedar en llibertat després de passar a disposició judicial, malgrat que un tenia un antecedent i l'altre tres.