Un presumpte lladre especialitzat a robar en bugaderies autoservei s'enfronta a una pena de cinc anys de presó per robar en tres establiments d'aquest tipus a Manresa. Segons la fiscalia, l'home, que ara té 29 anys, sempre seguia el mateix modus operandi. Movia rentadores industrials de grans dimensions i aleshores feia un forat a la paret per tal d'accedir a la part privada dels establiments i emportar-se'n la recaptació. Els tres robatoris es van produir el 4 de juliol del 2018, entre les 12 i un quart de 2 del migdia.

Segons el relat de la fiscalia, el primer robatori dels tres pels quals se'l jutja va tenir lloc en una bugaderia d'autoservei de l'avinguda dels Dolors. Allà, va moure una rentadora de grans dimensions, va fer un forat a la paret i va accedir a la part posterior de la centraleta, d'on es va emportar 395 euros, i va originar danys taxats en 250 euros.

A continuació, l'acusat s'hauria dirigit a un establiment de les mateixes característiques de la carretera del Pont de Vilomara, on va desplaçar una assecadora, va fer un forat i va accedir a la caixa central, d'on es va endur 800 euros.

Finalment, va entrar en un autoservei del carrer de Barcelona, on seguint el mateix procediment va robar 500 euros i va originar desperfectes que es van taxar en 250 euros.

El presumpte lladre ja va ser condemnat per un robatori ara fa sis anys pel jutjat penal número 2 de Mataró. El judici està previst que se celebri demà a Manresa.