El jutge ha enviat a presó un home que ha estat detingut tres cops en una setmana com a presumpte autor de diferents robatoris a Manresa i al Bages. L'home és un veí de Sant Salvador de Guardiola de 48 anys.

L'última detenció i que li ha comportat l'enviament a presó han estat per robar en establiments al carrer Guimerà de Manresa. En aquests robatoris, l'home hauria amenaçat al personal de les botigues on va entrar amb un ganivet. Aquests fets van passar el dia 27 de setembre a la tarda.

Després de la descripció que van donar diversos testimonis dels fets, les patrulles van iniciar una recerca de l'home i el van localitzar al carrer Jaume I de Manresa. En l'escorcoll, els agents li van localitzat el ganivet i diversos objectes que acabava de robar, motiu pel qual va quedar detingut per la seva presumpte relació amb els fets.

El detingut va passar a disposició judicial el 28 de setembre davant del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa que en va decretar el seu ingrés a la presó.

Es dóna el cas que durant la mateixa setmana l'home ja havia estat detingut en dues ocasions, també per robatoris. La primera el dia 25 pel robatori a l'interior d'un vehicle a Sant Salvador de Guariola i l'endemà per un intent de robatori a Manresa.