Els Mossos d'Esquadra van detenir tres homes que presumptament tenien una plantació de marihuana a Riner. Segons van informar ahir fonts del cos policial català, els tres arrestats tenen entre 40 i 47 anys i són veïns de Clariana de Cardener, Cervera i Sant Climent de Llobregat. Estan acusats per un presumpte delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar a principi del mes de setembre passat, quan els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement de l'existència d'una plantació de marihuana en una zona boscosa de Riner.

I va ser el divendres 4 d'octubre, després de diverses indagacions, quan els investigadors van anar fins a la zona i prop d'una masia van localitzar dues plantacions de marihuana i tres persones tallant i recollint plantes.

Entre les dues plantacions hi havia un total de 463 plantes de marihuana. També es van localitzar dos coberts amb diverses plantes assecant-se i eines per al manteniment del cultiu.

Arran d'aquests fets les tres persones van quedar detingudes per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública.

Els tres detinguts van passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Solsona, el qual va decretar l'ingrés a presó per a dos dels arrestats, mentre que l'altre va quedar en llibertat amb càrrecs.