Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 38 anys de nacionalitat espanyola i veí de Campdevànol (Ripollès) per haver robat un mòbil quatre mesos abans en un bar de Puigcerdà. El dilluns 7 d'octubre al vespre, una patrulla dels Mossos van rebre l'avís que un home estava intentant sostreure unes begudes d'un supermercat. En veure'l, van apreciar com amagava alguns objectes a sota dels pantalons, entre el peu i el genoll de la cama dreta. El van identificar i escorcollar i li van trobar tres llaunes de cervesa i un mòbil.

Després de comprovar les dades del telèfon van confirmar que es tractava d'un terminal robat en un bar quatre mesos abans a Puigcerdà. El detingut, que tenia múltiples antecedents, va passar a disposició judicial i el jutjat d'instrucció de guàrdia el va deixar en llibertat amb càrrecs.

El robatori del mòbil es remunta al dia 11 de juny, quan el propietari es trobava en un bar del carrer de Ramon Cosp de Puigcerdà i portava el telèfon a la butxaca de la camisa. El lladre va fer veure que s'entrebancava i va aprofitar per agafar-li el mòbil i quedar-se'l. L'aparell està valorat en més de 500 euros.