El propietari d'un bar del municipi anoienc de Piera s'enfronta a quatre anys de presó i una multa de 8.522,19 euros per un delite contra la salut pública, en concret tràfic de drogues. Segons l'escrit de la fiscalia, els fets que jutjarà la setmana que ve l'Audiència de Barcelona es remunten al 20 d'abril del 2018 quan agents dels Mossos d'Esquadra van interceptar al bar substàncies que consideren que eren propietat de l'acusat, originari del Marroc i de 46 anys d'edat.

En concret, rere la barra i sota la caixa enregistradora els agents de la policia catalana hi van trobar una bossa amb haixix que al mercat negre hauria tingut un valor de 54,22 euros.

A part d'això, seguint les instruccions que el propietari del bar va donar a la seva esposa, aquesta va marxar del local per dirigir-se al seu domicili, ubicat a la urbanització Sant Jordi del mateix municipi. Tot seguit, la dona va llençar una bossa de plàstic que era propietat de l'acusat i que contenia un total de 48 bosses amb diferents quantitats de cocaïna i haixix i una sense cap tipus de substància estupefaent. El valor total de les drogues que es van confiscar, segons la fiscalia, era de 2.840 euros.

També segons recull l'escrit del ministeri públic, l'objectiu de l'acusat era comercialitzar i distribuir les diferents substàncies estupefaents que se li van localitzar amb la col·laboració de terceres persones.