Una menor d'edat va resultar ferida de pronòstic menys greu, ahir, a dos quarts de tres del migdia, en un atropellament a Sant Fruitós de Bages.

La víctima travessava per un pas de vianants regulat per un semàfor, a la carretera de Vic, a l'alçada del supermercat Consum, quan un vehicle la va atropellar. Els fets encara s'estan investigant i segons fonts policials no es descarta la hipòtesi d'una negligència per part de la vianant en el moment en què canviava de vorera. La víctima va ser traslladada en ambulància a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Com a conseqüència del sinistre, es va haver de tallar el trànsit a la zona on es van produir els fets en una hora habitualment molt concorreguda tant per vianants com per vehicles.

Davant d'aquest atropellament, la Policia Local de Sant Fruitós fa una crida a mantenir una actitud responsable, tant per part dels conductors, evitant qualsevol tipus de distracció al volant, com també dels vianants, travessant de manera correcta i també evitant possibles distraccions, per tal de prevenir accidents.