La Policia Local d'Artés ha descobert, aquest dimarts a la tarda, quatre persones estrangeres que viatjaven amagades en un camió de gran tonatge. Segons han explicat fonts de la Policia Local, el vehicle ha estat localitzat al carrer Manresa de la població després que des d'un taller mecànic alertessin de moviments sospitosos en aquest camió, davant la possibilitat que hi pogués haver algú amagat al seu interior. Els fets han passat, aproximadament, a dos quarts de set de la tarda.

Segons les mateixes fonts policials es tracta de quatre homes, tots majors d'edat, tres dels quals serien de nacionalitat pakistanesa i un ghanès.

Un agent de la policia local juntament amb el camioner han obert la caixa del camió i la seva sorpresa ha estat trobar-hi aquestes quatre persones al seu interior. Segons fonts del cos policial, el conductor «s'ha mostrat sorprès i molt enfadat» quan han trobat els immigrants al seu interior. Segons van relatar el conductor a la policia, els immigrants haurien pujat al camió, procedent de Bulgària, en una parada que va fer a Itàlia ahir a la nit.

El camió, d'origen búlgar, transportava grans bobines de fil i els quatre immigrants estaven amagats al fons de la caixa. Davant d'aquesta situació, la policia local ha requerit ajuda als Mossos d'Esquadra que s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han traslladat els quatre immigrants fins a la comissaria de Manresa de la Policia Nacional, que és el cos que té competències en matèria d'estrangeria. Aquest vespre, segons ha pogut saber Regió7, agents del cos Nacional de Policia estaven completant, a la mateixa comissaria de Manresa, la identificació dels quatre polissons a l'espera de determinar en quina situació quedaven.