La jornada d'aquest diumenge, amb pluges intermitents a tot el territori, ha estat especialment complicada a la xarxa viària de la Catalunya Central i hi ha hagut més accidents en diverses poblacions, tot i que cap tan greu com el de Bassella. A la Pobla de Claramunt (l'Anoia) un cotxe que circulava per la C-244 ha sortit de la carretera a 2/4 d'11 del matí. No hi ha hagut cap ferit. Per altra banda, al matí, un veí de Solsona ha patit ferides lleus en un accident a la C-55, a l'altura de Cardona, i ha estat traslladat pel SEM a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Al Berguedà, dos cotxes han topat a la carretera C-62, a l'atura de Sant Maria de Merlès. Aquest accident ha tingut lloc al punt quilomètric 21 en el carril que va en direcció a Prats de Lluçanès i dues persones que han patit ferides lleus han estat ateses pel SEM. Es traca d'un home de 51 anys traslladat a l'hospital de Vic i una dona de 38 anys evacuada al de Berga.

Al Baix Llobregat Nord s'han registrat dos accidents. El primer ha tingut lloc a 3/4 de 7 del matí a la B-231, a Esparreguera, quan un cotxe ha sortit de la carretera. L'ocupant n'ha resultat il·lès. Més tard, a 2/4 de 8, a Olesa de Montserrat, una jove de 21 anys ha resultat ferida lleu en bolcar el seu cotxe i ha estat evacuada a l'hospital de Martorell.