El trànsit a la carretera C-15, a Capellades, ja està reobert, segons han informat fonts del Servei Català del Trànsit (SCT) i també s'ha normalitzat la circulació de trens, entre Igualada i Capellades. La carretera i la línia ferroviària, que en aquest tram estan situades de forma paral·leles, estaven tallades arran d'un descarrilament dels trens dels FGC que es va produir aquest dimarts a la nit.

El descarrilament es va produir arran d'una esllavissada que va tenir lloc en un punt afectat per l'incendi del passat mes de juliol, a la muntanya de Marina. L'alcalde de Capellades, Salvador Vives, explicava que just després de l'incendi, l'empresa ferroviària ja va treballar a la zona per arreglar el talús i evitar que es produïssin esllavissades. També explica que la companyia ha assegurat que tornaran a posar més mitjans per evitar que es puguin produir nous fets com el d'anit.

Avui, al llarg de tot el matí, tècnics de FGC han treballat per retirar el tren sinistrat. Aquesta tasca ha obligat a tallar el trànsit a la carretera C-15, fins passades les 12 del migdia. D'altra banda, també s'ha interromput el trànsit ferroviari i el tram entre les estacions d'Igualada i Capellades es feia amb autobús, tot i que ara ja està restablert. Com a conseqüència de l'accident, cinc persones van resultar ferides de caràcter lleu.